Fermín, en una acció del partit

Fermín il·lumina el Barça amb un doblet contra l’Almeria (0-2)

El Barça ha fet els deures contra l’Almeria i s’ha assegurat, pràcticament, la segona plaça de la classificació. Amb aquesta victòria, els blaugrana s’allunyen a quatre punts del Girona, quan...

2006
Segona Champions del Barça, aquest cop a París El Barça guanya la segona lliga de campions de la seva història en imposar-se a l’Arsenal (2-1) en la final que es juga a l’estadi de França, a París. L’equip de Frank Rijkaard pateix molt tot i jugar amb un home més des del minut 20. L’Arsenal marca en el minut 37, Valdés salva l’equip en diverses ocasions davant d’Henry, i en el tram  final, dos gols en cinc minuts (76 i 81), d’Eto’o i Belletti, donen la victòria  al Barça. 79.610 espectadors assisteixen el partit. Catorze anys després de Wembley, el Barça torna a regnar a Europa.
2002
Laszi Kubala mor als 74 anys Ladislau Kubala, un dels jugadors més grans de la història del Barça, va morir als 74 anys després d’una llarga malaltia. Kubala va jugar 329 partits i va fer 243 gols en les onze temporades (1950-1961) en què va jugar al Barça. Va guanyar quatre lligues, dues copes de Fires i una copa Llatina. També va entrenar el Barça en dues etapes, encara que com a tècnic no va tenir l’èxit que va aconseguir com a jugador. També va ser jugador i entrenador de l’Espanyol, i seleccionador espanyol entre els anys 1969 i 1980.
1981
Hoquei sobre herba
El Polo també guanya la copa i fa el doblet El Polo fa el doblet i guanya també la copa després d'haver estat campió de lliga. L'equip barceloní  suma la 19a copa en derrotar el Club de Campo (2-1) en la final que es juga a les instal·lacions d'aquest equip a Madrid. Ricard Cabot i Bordas fan els gols del Polo, que remunta el 0-1 dels madrilenys.